dilluns, 10 d’octubre del 2011

PRIMER DISSABTE

Hola a totes i tots,

Dissabte passat vàrem començar les activitats i es va comprovar que, aquest any som mooolts!!!. Per aquest motiu, necessitam organitzar-nos i el primer que volem és saber la vostra opinió.

Entre d'altres coses, comentàreu què vos agradaria fer, quines sortides, quines activitats...i vareu donar molt bones idees.

Nosaltres vos proposam, per a començar, una activitat: Preparar l’activitat conjunta amb tot l’Agrupament i tots els Pares i Mares, a la sortida que es farà per Nadal. Es tracta de fer un o una sèrie de jocs per a que hi participi tothom, per exemple: Un gran joc de taula tipus la oca, “parchis”, un trivial... o qualsevol altre cosa que se vos ocorri. Això sí, pensau que hi ha de jugar unes 200 persones, per tant, ha de ser “mooolt gran”.


Doncs bé, per part de l’Equip de Caps volem facilitar que la vostra opinió ens arribi, per tant, aquí teniu un petit formulari on podeu escriure les vostre idees i propostes. Evidentment, el dissabte ja en parlarem i ho comentarem, però bé, si hi anau pensant... doncs millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies