dimecres, 21 de desembre del 2011

AL REFUGI DE SON MORAGUES

Hola a tots i totes,

Primer de tot, els Caps de Rangers i Guies,  us volem desitjar unes bones festes i un bon any nou !!

Com ja sabeu, el propers dies 27 i 28 tenim reservat el Refugi de Son Moragues (Valldemossa). Anirem a passar el vespre al Refugi i el dia següent volem aprofitar i pujar el Teix. L’acampada no es pot anular (encara que faci una mica de mal temps), per que, com hem dit, el Refugi el tenim reservat i pagat.

Som conscients de que són dies feiners i malgrat que els estudiants estiguin de vacances, els pares i mares i qualque cap fan feina aquest dies. Per aquest motiu proposam vàries alternatives per a començar l’acampada:

DIMARTS DIA 27

Opció A:   A les 16’15 hores a l’estació intermodal d’autobusos (Plaça d’Espanya). Allà hi serà n’Aura, que pujarà amb l’autobus de línia.

Opció B: A les  17’30 hores a Valldemossa (al 2on Pàrking, on es fa el mercat). Allà hi seran el Pere, n’Olliver i en Juanan.

Darrera opció: Si algú té problemes per arribar a Valldemossa però hi pot arribar més tard, que ens ho digui, per que existeix la possibilitat de pujar-hi més tard. En Joan Ramon no hi pujarà fins a les 19’00 h.

DIMECRES DIA 28

Hola i lloc de recollida: A les 18’30 a Valldemossa. Al pàrking on es fa el mercat.

Preu de la sortida:    8 € (si veniu amb bus de línia)    5 € (si vos acompanyen els pares a Valldemossa)

...I com sempre, vos agrairem que ens confirmeu l’assistència o no a la sortida.



SI VOLS VEURE LES CONFIRMACIONS QUE HI HA FINS ARA, PITJA AQUÍ


2 comentaris:

  1. NA PAULA SENT MOLT NO PODER ANAR FINALMENT D'ACAMPADA. ESTÀ MALALTA, PERÒ VOS DESITJA UNA BONA ESTADA AL REFUGI DE SON MORAGUES.

    ResponElimina
  2. Soc n'Aura. Si qualcú té duptes de si se fa o no s'acampada per es mal temps, doncs si que se fa, anam amb capolina fins es refugi i llestooos :) Que una mica de pluja no ens llevi una bona acampadaa!

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies