dijous, 8 de desembre del 2011

SORTIDA DE NADAL

Vos informam que, els propers dissabte i diumenge dia 17 i 18 de desembre durem a terme la ja tradicional acampada de Nadal.

La trobada serà el dissabte a l' Agrupament a les des d'on partirem en bus cap a sa Torrentera. Carretera Inca- Sencelles km 7'5. (MAPA)


Diumenge vos esperam a les 11:00 per participar a les activitats amb els vostres fills i dinar tots junts. Per favor, duis tots menjar per a compartir. Igualment heu de dur plats i coberts.

Després d'es dinar repartirem els regals de l' amic invisible, no vos oblideu del vostre regal si voleu participar-hi (màxim 4 €). Es tracta de dur un petit regal, com si fos per a tu mateix, embolicat amb paper de diari. Aquests regals es posen dins un sac i després es reparteixen de forma aleatòria entre la gent que n’ha duit.

PREU:12 € al·lot/al·lota. Inclou el Bus d'anada i el lloguer de la zona d'acampada.

Per favor, confirmau assistència. La data límit és el dimecres 14 de desembre.

Us agrairem que empleneu el següent formulari:


SI VOLS VEURE LES CONFIRMACIONS QUE HI HA FINS ARA, PITJA AQUÍ


2 comentaris:

  1. Hola, encara no sabem si na Neus Pasqual podrà venir a l'acampada, perqué tenim un cap de setmana molt carregat. En tot cas, per l'autocar no compteu amb ella, perqué en cas de venir noltros l'hauriem d'acompanyar a mitjan horabaixa

    ResponElimina
  2. Hola soc en Jaime Coderch.Vaig perdre la cantimplora l´altre dia a l´acampada de Nadal. Es de color verd militar, algú l´ha trobat?
    Gràcies

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies