diumenge, 13 d’abril del 2014

INFORMACIÓ

Hola a totes i tots,

Ahir vàrem fer una reunió amb pares i mares, per a comentar el campament d'estiu. Hi trobareu tota la informació a l'enllaç que hi ha al menú de la dreta.

Recordar-vos que el pròxim dissabte dia 19, NO HI HA CAU. La propera activitat serà el cap de setmana del 26 i 27 d'abril, que tindrà lloc l'acampada del Sant Jordi. 

Recordau, que els que vos heu apuntat a l'acampada sou els següents: Andrea, Anna, Dylan, Fàtima, Fede, Guillem, Elena, Inès, Ismael, Jaime, Jeroni, Joan, Julià, Lluís, Lucia, Maria Marroig, Maria Pita, Marta Pons, Marta Serrano, Miquel Ballester, Neus, Pau Garcia, Pau Miralles, Paz, Pep.

En breu penjarem l'avís de sortida amb els horaris, però de moment si voleu tenir més informació, podeu consultar aquesta web:



2 comentaris:

  1. Bon vespre; són les 20 hores de dimecres i encara no sabem a quina hora quedam per dissabte. Hem mirat el blog dels llops i suposam que será a la mateixa, però ho podieu confirmar. Gràcies.

    Xisco Pons

    ResponElimina
  2. Perdonau, una vegada que havia lliurat el comentari anterior he vist que al blog de l'agrupament hi havia tota la información. Deman disculpes.

    Xisco Pons

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies