diumenge, 29 de març del 2015

SANT JORDI... Pròxima sortida

Com ja sabeu, no ens tornam a veure fins el cap de setmana del 18 i 19 d'abril, que partim tot l'agrupament a la trobada d’escoltes i guies anomenada Sant Jordi.

A continuació vos donam tota la informació que ara tenim de la sortida.

ON TINDRÀ LLOC? L’acampada es realitzarà als Terrenys de Sa Torrentera (Sencelles).

HORARIS per a les unitats de Ràngers, Pioners i Rutes:  

DISSABTE: A les 11:45h, a l'Estació Intermodal (Pça. d'Espanya, Palma), davall la pèrgola blanca que hi ha a l'entrada del parc. Vos pregam sigau puntuals. Anirem amb tren fins a Binissalem, on amb la resta de ràngers, rutes i pioners de Mallorca, anirem caminant fins a Sencelles, on ens trobarem amb la resta d'unitats de l'agrupament i de la resta de l'illa.

DIUMENGE: Quedam a les 16:45h a l'entrada de Palmanyola, on hi ha la placeta petita amb la marquesina del bus. És a dir, arribarem en autocar a Palmanyola.

QUÈ HEM DE DUR? 
Tot el que solem dur d'acampada (sac, kimbo, roba de recanvi, roba d'abric, llanterna...), camisa i fulard, xiulet els que hagueu de dur-ne, gorra, menjar per als dos dies (berenar, sopar, berenar del dematí, dinar), cantimplora amb aigua.

INSCRIPCIONS


El preu de la sortida són 4€, destinada al pagament del transport i de les activitats. 

És molt important que confirmeu la participació a l'activitat abans del diumenge 5 d'abril, aquest dia al vespre llevarem el formulari per apuntar-se.

Igualment, us volem recordar que el termini per a inscriure's al CAMPAMENT, finalitza el dia 10 d'abril. Teniu tota la informació a l'enllaç que hi ha a la dreta del bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies