dissabte, 7 de setembre del 2013

ENS POSAM EN MARXA

Hola a totes i tots,

Una vegada més, ens preparem per a iniciar les activitats de l’Agrupament. Com cada any, el primer que farem serà fer net i endreçar el Cau, per què, després de més de 2 mesos sense activitat s’ha omplert de pols, brutor i herbes a l’exterior.

Per això, us demanam als Rangers que vengeu a donar-nos un cop de ma a les tasques de neteja per a deixar el Cau a punt.

Agrairíem la vostra participació a la jornada de neteja el proper dissabte dia 28, entre les 10 i les 13 hores.



Tot seguit us relacionam el calendari per aquest nou inici d’activitats:



Dissabte dia 28 de setembre:  Realitzarem una jornada de neteja del Cau. Convidam als al·lots i al·lotes més grans (Rangers, Pioners i Rutes) que venguin a donar un cop de ma entre les 10’00 i les 13’00h.

Dies 5 i 6 d’octubre: Tindrà lloc la sortida de passes. En aquesta primera sortida, només hi han d’assistir els al·lots i al·lotes que l’any passat formaven part de l’Agrupament. (INFORMACIÓ I CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA)

Dilluns dia 7 d’octubre:  Reunió de pares i mares per a presentar-vos a l’equip de Caps que estarà amb els vostres fills i filles al llarg d’aquest any. La reunió tindrà lloc al Casal de Cultura de Palmanyola, Av. Dàlies, a les 20'30 h (MAPA PER ARRIBAR-HI)

Dissabte dia 12 d’octubre:  No hi haurà Cau. És dia festiu.


Dissabte dia 19 d’octubre:  Aquest dissabte ja hi ha Cau normal i serà el dia en el qual s’incorporaran els al·lots i al·lotes que s’hagin inscrit per primera vegada a la nostra associació.

.

4 comentaris:

  1. Me sap greu però jo ja he començat sa pretemporada de basket i del 27 al 29 tenc un torneig i no podré fer sa jornada de neteja, me incorporaré a ses següents activitats. Att: Maria Pita.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Maria,

      Gràcies per deixar el teu comentari. Ens veiem a la sortida de passes.

      Elimina
  2. Buenas a todos y todas
    Alejandro este año empieza en Rangers, peroooo este sábado no creo conveniente que venga, ya que va en muletas (una vez más), esquince de tobillo.
    Para el próximo sábado 26 , ya podrá venir. Un saludo

    ResponElimina
  3. Hola Ana,

    Gràcies per avisar !!

    Que es millori n'Alejandro i ens veiem el dissabte dia 26.

    Equip de Caps

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies