dilluns, 3 de març del 2014

INFORMACIÓ

Hola a totes i tots,

Tot seguit teniu la informació del que hi ha previst per a les pròximes setmanes:

MERCAT DE SON FUSTERET (Dissabte dia 8 al matí): Com ja sabeu, volem anar a vendre al mercat de 2ª mà, per a guanyar doblers de cara a finançar el campament d'estiu.

Començam aquest dissabte i per a organitzar-nos, anirem cada dissabte una patrulla diferent. Aquest dissabte els hi toca anar a: PAULA, JOAN SART, FEDE, MIQUEL RAMIS, ANNA, ISMAEL, LUCIA, PEP i LIDA.

Necessitam la vostra confirmació d'assistència. Per a qualsevol dubte, posau-vos en contacte amb els caps.

On i quan quedam:  El dissabte a les 07,30h del matí, al Mercat de Son Fusteret (just al costat d'on es munta la fira del Ram).

Què heu de dur: Estarem tot el mati (més o menys fins a les 13'30h), per tant heu de dur berenar, aigua, capell, roba d'abric (segons el temps que faci). Allà també hi ha paradetes de menjar, per tant si en lloc de dur-lo, el voleu comprar... és cosa vostra.

AQUEST DISSABTE DIA 8, AL CAU:

Estimats escarabats, dípters, lepidòpters, odonats i altres invertebrats que circulau pel Cau els dissabtes horabaixa . . .

Falten 6 dies pel gran esdeveniment que tots estàveu esperant i que us ha llevat la son durant les darreres setmanes . . .

Aquest dissabte, una gran autoritat vindrà a visitar-vos. Però aquesta trobada només serà possible si tots veniu DISFRESSATS!

Les setmanes prèvies se us ha anat encomanant les diferents parts d’aquesta disfressa, per tant, aquest dissabte dia 8, l’heu de dur al complet!

Com els més espavilats ja haureu esbrinat (o no), els RANGERS I GUIES haureu de anar de "RAPEROS". Pensau que cal completar-la, per tant es deixa a la vostra creativitat acabar d’enllestir-la.

S’acomiada molt atentament i misteriosament la Secretaria de Relacions Públiques de SMC."


ACAMPADA:
El cap de setmana dels dies 15 i 16 ens anam d'acampada. Tenim reservat el refugi de S'Alova. Volem fer l'acampada que vàrem anul·lar el novembre passat, per culpa del mal temps.


SI MIRAU EL NOSTRE CALENDARI, PODREU VEURE UNA RELACIÓ D'ACTIVITATS PREVISTES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies