dilluns, 23 de juliol del 2018

Y LA COSA SUENA A SPA...CASCADAS PUENTE RA!

Tornam a posar excusa per no escriure es blog diàriament: aquesta vegada no estam dormint ses 6 hores recomanades per sa NBA (a n'aquest ritme, comença a ser greu s'asunto).
Tot i així, tenim cosetes per contar-vos.

Després de despertar d'un curt somni, al Club Nàutic el Rasillo, vàrem seguir amb la nostra ruta circular fins al nostre campament base. Aquest pic el ritme va ser una mica millor que "trote del podrío post resaca", va ser tal que "trote coTXinero post xubec". Tot va anar benissíssissim fins que després d'aturar-mos a dinar, mos va aplegar en Poseidón i mos va arriar una aiguada que va fer més por que un rebost buit...pero EH, no passeu pena que seguim sense cap baixa xd.

One day later...vàrem aprofitar per rentar roba i per tenyir ses camisetes tot Güapes de cada campament. Va ser un dia per descansar i disfrutar amb família ja que tots, caps inclosos, no podíem amb sa nostra ànima.

Avui, hoy, today hem anat a fer un capfico, una sota, una capbussada, un bot....a ses tant desitjades i esperades Cascadas de Puente Ra, scooby doo papa! Demà tendreu informació més detallada, específica i minuciosa sobre es fets d'avui i de demà.

Fins demà, una besada ben forta!💙






1 comentari:

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies