dimarts, 17 de setembre de 2019

INICI D'ACTIVITATS


CALENDARI D'ACTIVITATS


Dissabte dia 28 de setembre, JORNADA DE NETEJA:  Realitzarem una jornada de neteja del Cau. Convidam a Pioners i Caravel·les, Ràngers i Guies i totes les famílies que venguin a donar un cop de ma entre les 10’30 i les 13’00h.

Dies 5 i 6 d’octubre, ACAMPADA DE PASSES: Tindrà lloc la sortida de passes. En aquesta primera sortida, només hi han d’assistir els al·lots i al·lotes que l’any passat formaven part de l’Agrupament. 

Entrau per a confirmar participació fins dijous dia 3

La sortida tendrà lloc al campament de la Victòria (Alcúdia). Ens veurem el dissabte al cau a les 15.30 (El viatge d'anada el farem en autocar i la tornada amb els cotxes dels pares i mares).

El diumenge, l’hora d’arribada dels pares i mares es les 13:30h. Com cada any us convidam a dinar amb nosaltres de menjar per compartir.

El preu de la sortida es de 12 euros.

NO OBLIDEU QUE ELS AL·LOTS QUE CANVIEN D’UNITAT HAN DE DUR LA CAMISA DE LA UNITAT A LA QUE PASSARAN.
 
Pensau a confirmar tant si veniu com si no en aquest enllaç.
Dimarts dia 8 d’octubre, REUNIÓ  Reunió de pares i mares per a presentar-vos a l’equip de Caps que estarà amb els vostres fills i filles al llarg d’aquest curs. La reunió tindrà lloc a les 20:00h al saló d'actes de l'Entitat Local Menor, Aquí teniu l'ubicació

Dissabte dia 12 d’octubre:  NO HI HA CAU

Dissabte dia 19 d’octubre:  Aquest dissabte ja hi ha Cau normal i serà el dia en el qual s’incorporaran els al·lots i al·lotes que s’hagin inscrit per primera vegada a la nostra entitat, ens veiem a les 16'30 al cau.  (PLÀNOL PER SABER ARRIBAR-HI)


.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies