dissabte, 20 de febrer del 2021

Holaa Ràngers i Guies!! tornem a ser a qui amb més activitats per avui!! Preparats per més??


Nosaltres sii!! i amb moltes ganes de reflexionar amb vosaltres, com anat la primera reflexió? Heu pogut aprendre alguna cosa de tot el que us han explicat?? Esperem que si i que quan ens veiem ho compartim plegats, recordar-vos que no falta molt per veure'ns!! QUINES GANES DE QUÈ SIGUIN LES 18:00, tenim una superactivitat extra preparada per vosaltres que segur que us agradarà molt molt!, a més per fi ens veurem les cares, així que ben guapes i guapos us heu de posar pel millor horabaixa des de fa temps.


Però abans... tan tan tan! es declara per començada la segona activitat del dia mundial del PENSAMENT Guia i Escolta.
Per aquesta segona activitat també necessitem els vosaltres capets pensants, ja que heu de mirar un altre mini vídeo i respondre les preguntetes que vos plantejarem.
Aquest vídeo sabem que és un vídeo facilet, que no  molt de misteri, però per això volem passar-vos a prova i fer que aneu més enllà i reflexioneu, per això us fem aquesta sèrie de preguntes perquè les comenteu amb qui hàgeu vist el vídeo o si no en nosaltres a través del bloc. A més vos proposam una pregunta per contestar al bloc.


Aquestes són les nostres preguntes:
  • Que trobes que pensen l'os i el ren quan es troben enmig del pont?
  • Penses que algun dels dos pensa amb l'altre?
  • Creus que han après alguna cosa del que els hi ha passat? Que creus hi han après?
  • Quina solució els hi haguessis donat tu a la seva situació?
  • T'has trobat tu en alguna situació semblant?Ens ho expliques?

Pregunta per contestar al bloc:
  • Ens costa quan estem amb una idea al cap, posar-nos en pell de l'altre? Es fàcil per nosaltres entendre a l'altre persona?
 

5 comentaris:

  1. Hola soc en Xoel!de vegades, quan tenim un conflicte o discussió no pensem en les idees de l'altre i simplement no l'escoltem fins que acabem lluitant, per tant, cal respectar les opinions dels altres i intentar arribar a un acord, de vegades serà difícil i de vegades no, però cal intentar-ho

    ResponElimina
  2. Hola, som n'Aina Homar.
    Quan tenim una idea al cap, estam tant centrats en el que volem que segurament no pensam amb els altres, això no hauria de ser així, cada vegada que ens trobem amb un problema com aquest hem de pensar una solució que als dos el vagi bé, no només a tu. Es veritat que a vegades costa d'entendre als altres però si feim un esforç segur que ho aconseguim.

    ResponElimina
  3. Hola som na Marina i n'Ariadna
    es veritat, quan les persnes tenim una idea al cap ens resulta complicat cambiar els nostres principis o ideals.Per lo tant ens resulta complicat entendre a l'altre persona, pero no imposible.

    ResponElimina
  4. Hola som na Laura Rodriguez.
    Ens costa molt posar-nos en la pell de l'altre perquè només pensam amb nosaltres i també hauriem de pensar amb els altres, perquè si només pensasim amb nosaltres hi hauria molts de conflictes. És difícil entendre als altres, però si ho intentam segur que ho aconseguim.

    ResponElimina
  5. Hola, som n'Aina Ballester, a aquest curt un os i un ren només pensen amb ells mateixos i així se'ls hi fa impossible passar per un pont , crec q els dos han aprés q col·laborant haguessin pogut passar sense cap problema però cap dels dos volia ajudar a l'altre, si un hagés tornat enrere i hagués esperat q l'altre passés, ell hauria pogut passar després.
    Entendre a l'altre no és gens fàcil perquè no estàs al seu cap però comunicant-nos ens podem ajudar.

    ResponElimina

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies