dissabte, 20 de febrer del 2021

Què és la pau? + sessió de google meet a les 18:00h



Hola de nou! Esperam que fins ara vos hagin agradat aquestes activitats i que hagueu pensat molt 😆 (jeje dia del pensament jeje).

Tal i com vos vam mencionar al bloc anterior aquí teniu el link per accedir a la nostra super sessió online del dia del pensament. Just després de l'enllaç deixam l'activitat per aquelles persones que no puguin accedir a la sessió, les altres... esperau-nos a la reunió!! 

Estam segurs i segures que ja sou persones molt expertes però per si de cas aquí vos deixam un parell de truquis quan vos connecteu 😜:
  • Agafa el dispositiu i ell lloc de la casa amb millor wifi. 
  • Si tens auriculars amb micròfon segurament te sentirem millor. 
  • Quan no hagis de xerrar apaga es micro per no tenir renou de fons.

Enllaç reunió activitat pensament


Aquest activitat consisteix en llegir la següent definició de Pau i reflexionar amb les persones del teu voltant.

La pau no és només l'absència de guerra, significa dignitat, seguretat i benestar per a totes i tots.


La forma en què es defineix la pau és diferent per a cada persona i pot variar, des de ser felices amb nosaltres mateixes i veure les cares somrients éssers estimats, fins a la resolució de conflictes dins d'una comunitat i posar fi a la violència i les pràctiques nocives a tot el món.

 

PREGUNTES!:

  • Què és per a tu la pau?
  • Estàs d'acord amb les definicions que has llegit?
  • Pots explicar-nos què és per a tu la pau? (posa'ns als comentaris del bloc algun exemple o una paraula)

Pensàveu que ja havíem acabat?...

Quin dia més meravellós el poder estar fent coses totes i tots plegats, penseu que aquestes activitats o molt similars s’han fet a 150 països, que vos pareix? Noltros estem molt contents i contentes del que heu participat i de les reflexions que heu fet amb les vostres famílies!!!! MOLTES GRÀCIES!!! 

Ara és el moment de fer una cosa super chula que ens demostra que per molt que estem soles a les nostres cases. A tot el món hi ha escoltisme i guiatge, no estem sols i soles fent cau. Cada dissabte i cada setmana arreu del món hi ha milions de nins, nines, joves… com nosaltres es troben per fer les seves activitats i ara les deuen fer com 

nosaltres digitalment. Formem part d’un estol, formem part d’un agrupament i d’un moviment mundial i que encara que estem ara mateix a casa hi ha molta gent que pensa amb nosaltres!!! 

Com sabeu, dilluns el 22 de febrer, es el dia mundial del pensament Escolta i Guia, i per això nosaltres com a Guies ho celebrem. 

Quina és la proposta? Una activitat conjunta que serà per dur al cau!!!. 

Cadascun/a de vosaltres heu d'entrar a aquesta carpeta (https://drive.google.com/drive/folders/1mbcMehEQDY1qQn8c_c0VmKYOHO79vlHS ?usp=sharing) i triar una de les aus que hi ha i imprimir-la, si no vos agrada cap feis la vostra.

Pintau-la dels colors que més vos agradin i finalment Llavors l’heu de pintar i escriure una frase motivadora

per a totes les guies i escoltes del món per cercar la pau. Primer pintau-la i llavors posau la frase damunt!!! quedara moníssims el nostre estol d’ocells. 

Pensau que els heu de dur retallats per la silueta!!!

1 comentari:

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies