dimecres, 15 de juny del 2022

Marxandatge Guia

 Bon dia famílies!

Ja s'ha acabat els curs i ja vos enyoram...😢 Ja contam els dies que falten per a què comenci el campament!!

Vos volem contar que la FEG ha posat a la venda camisetes i dessuadores

Per qui no conegui la FEG, aquí teniu una petita explicació de què és. La nostra entitat (Escoltes i Guies de Mallorca), de la qual forma part el nostre agrupament, es troba dins d'una associació a nivell nacional que es diu Federación Española de Guidismo (FEG). Dins aquesta associació també hi formen part altres 5 entitats d'escoltes i guies d'altres llocs d'Espanya: Asociación de Guias de Aragón (AGA), Associació Guiatge Valencià (AGV), San Marcial (Euskadi), Grupo Scout Guaxara (Canàries), Asociación Guias de Torrelodones (AGT, Madrid).

La FEG ens dóna representació a nivell nacional i a nivell mundial dedins la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).

Quines activitats fa la FEG? Organitza de tant en quant trobades de caps o d'unitats per infants i joves. Per exemple, per desembre els i les caps vàrem realitzar una trobada a Jaca organitzada per la FEG on vàrem coincidir amb caps de les altres associacions. També aquest estiu es realitzarà una EuroJamboree a Praga organitzada per la WAGGGS que consisteix en una trobada d'escoltes o guies de tot Europa, i algun/a dels nostres Pioners i Caravel·les hi participaran gràcies a formar part de la FEG.

Aquí vos deixam el link: https://forms.gle/8g9dtz9VBQgFDJcm7. Animau-vos a comprar-ne!!

Volem recordar-vos també que tenim les nostres camisetes i dessuadores de Nuredduna. Les podreu trobar al començar el curs qui ve o enviant un correu a aegnuredduna@escoltesiguiesdemallorca.org.

Això és tot. Cuidau-vos molt i beveu molta d'aigua!!!

Fins aviat. <3

1 comentari:

Gràcies per deixar-nos el teu comentari.

Els Caps de Rangers i Guies